La candidatura d'Oló Som Tots, associada a Esquerra Republicana de Catalunya, es tornarà a presentar a les eleccions municipals amb una llista que inclourà persones amb l'experiència dels dar-rers quatre anys de govern, i afegirà noves incorporacions del teixit associatiu del poble. El principal canvi, però, estarà en la posició capdavantera, ja que no la tornarà a encapçalar Enric Güell, que és l'actual alcalde del municipi i que, per tant, no optarà a la reelecció.

Qui li agafa el relleu és Xavier Baraut, enginyer industrial que ha estat regidor de Cultura i Esports aquests darrers quatre anys. Baraut prendrà el relleu a Enric Güell, que a banda de ser el batlle actual, ha estat també regidor en anteriors mandats.

Fonts de la candidatura han explicat la llista que es presentarà sota la fórmula d'Oló Som Tots serà «encara més oberta, integradora i transversal». També han posat en relleu que els principals reptes que es proposen per aquest proper període 2019-2023 són seguir treballant per a una millora «en l'ordenació urbanística per fer front a les noves necessitats poblacionals i econòmiques, sempre respectant l'entorn natural; continuar aplicant mesures d'estalvi i eficiència energètica en els equipaments públics; millorar la vialitat urbana; i promoure la participació ciutadana, així com el turisme de qualitat».