La passarel·la que es va construir els 2009 per poder travessar a peu la N-141c, al barri de la Rosaleda de Sant Fruitós, ha patit una altra avaria justament quan s'està treballant en la reparació de l'ascensor que generava problemes tot sovint. Aquesta vegada, però, el que s'ha vist afectat és la il·luminació que s'encén durant la nit, com a conseqüència de l'acumulació d'aigua que, per sorpresa, s'ha detectat que hi havia a l'interior de l'estructura per on passa el cablejat, segons ha apuntat l'alcalde, Joan Carles Batanés.

El problema s'ha identificat aquest dimecres contra pronòstic, perquè inicialment l'avaria es relacionava amb la intervenció que s'està fent a l'ascensor. En una visita d'obres que s'ha fet aquest migdia s'ha constatat que no hi havia cap relació entre una cosa i l'altra, de manera que s'ha avisat a tècnics de Grup Soler, que es cuida de la supervisió de la il·luminació al municipi, perquè revisessin l'estructura. Al veure que el cablejat era moll, els operaris han fet petits forats a una planxa metàl·lica que connecta la plataforma amb l'espai de l'ascensor «i n'ha sortit aigua durant tres hores», assegura Batanés.

L'Ajuntament ja ha encarregat un informe a l'enginyer municipal que ajudi a identificar exactament l'origen del problema i com afrontar-lo, però segons Batanés, tot indica que és aigua de pluja infiltrada i acumulada dins l'encofrat de formigó en forma de V que travessa la passarel·la de cap a cap i que hauria fet malbé el cablejat. «Això denota que aquesta obra el 2009 no es va fer bé», ha lamentat l'alcalde, que confia a tenir solucionat el problema en el termini màxim d'un mes, que és quan es preveu poder posar en marxa novament l'ascensor que s'està reparant. Diu que la intervenció a l'ascensor, no es veurà afectada.