Josep Maria Santiveri encapçalarà la candidatura del PSC a Navàs de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. L’anunci arriba pocs dies després que el fins ara únic representant del partit en aquest Ajuntament, Jordi López, a l’oposició, presentés la seva renúncia al càrrec al·legant motius «personals i laborals».

Santiveri anava de número dos a les llistes del PSC de Navàs el 2015, i tot i que no va entrar perquè el partit només va obtenir una sola regidoria, té una àmplia experiència com a regidor al govern i a l’oposició de mandats anteriors, i també en els àmbits cívic i sindical.

El PSC presenta una llista profundament renovada, en què tan sols repeteixen Santiveri i Montserrat Garcia (que el 2015 anava de número tres i ara va de vuit). Al capdavant de la candidatura, i per sota de Santiveri, se situen Marcel Sibila, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, la perruquera Verònica Gutiérrez, Maria Fuster, que és tècnica superior en edificació d’obra civil, i Rosa M. Dominguez, especialitzada en dret laboral. També integren la llista Ramon Soler, Mar Lorente, Montserrat Garcia, Fernando Galiano, Carolina López, Kilian Alonso, Irina Pataki, i Fermin Hernando.

El partit vol posar èmfasi en ensenyament, reactivació econòmica, atenció a les persones, transparència, i energies renovables, entre altres.