La proposta «Benvinguts a Pagès», que apropa la pagesia a la població amb visites i activitats complementàries, i que enguany se celebrarà els dies 1 i 2 de juny, manté obertes fins a final de mes les inscripcions per participar-hi de cara a les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres, restaurants, allotjaments i negocis relacionats que s'hi vulguin apuntar. Es poden fer a través de la pàgina web www.benvingutsapages.cat.

«Benvinguts a Pagès» és una proposta promoguda per diversos organismes i institucions que se celebra simultàniament a tot Catalunya , i que ja s'ha consolidat amb més de 55.000 visitants en les tres edicions anteriors. L'objectiu és donar a conèixer l'origen dels productes alimentaris que es consumeixen diàriament i facilitar el contacte proper amb els pagesos.

L'esdeveniment gira al voltant de les visites gratuïtes a granges i explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres del país, i tot plegat es complementa amb tastos i l'oportunitat de comprar productes diversos.