Les Joventuts d'Esquerra Republicana a la Catalunya Central han escollit per unanimitat la nova permanent del partit, que encapçala Enric Furriols. L'elecció es va fer diumenge en el VII Congrés Regional, celebrat a Moià, que va tenir un record per la secretària general del partit, Marta Rovira, que fa un any que és a l'exili, i per la resta d'independentistes presos i exiliats.

Furriols és militant de la secció local del partit d'Osona Lluçanès. En el seu discurs va recordar que el Jovent Republicà, antifeixista, feminista, ecologista i socialista està creixent, i que ho fa amb molts reptes per endavant, com ara el de plantar cara al règim del 78. També demana més presència al jovent del territori, i que s'involucri en la política municipal, i en aquest sentit recalca la importància que tindran les properes eleccions espanyoles i europees per combatre l'auge de l'extrema dreta.

També integren la permanent del partit que s'acaba d'escollir el manresà Denís Llussà, com a secretari d'organització; Joan Parcerissa, de Solsona, com a secretari de finances; Mònica Duran, de Berga, que és secretària de la Dona; i Marc Tienda, de Torelló, que ocupa la secretaria de comunicació.