La Diputació de Barcelona posarà en marxa a partir del proper estiu un projecte de senyalització turística rural de Fonollosa amb l'objectiu que permeti la mobilitat en l'espai agroforestal i la connexió amb altres municipis veïns. D'aquesta manera, es pretén reforçar l'oferta de lleure i crear una xarxa continuada de mobilitat a través de rutes supramunicipals aprofitant els senders de gran recorregut. El projecte s'ha estructurat en dues fases per a la seva execució, i tal com està planificat és previst que es cobreixi bona part dels camins que recorren el municipi.

La primera fase afectarà l'espai comprès entre el pla de Querol (situat al sector de Fonollosa) i el pla dels Manresans (al sector de Fals) i la connectivitat amb els nuclis veïns de Rajadell, Sant Joan de Vilatorrada, Castelltallat i Aguilar de Segarra.

En aquest sector destaquen el camí de Querol a Santa Maria del Grau passant per Bruguesses, i que des d'aquí continua cap a Fals i Rajadell o cap a la creu de Fals, Collbaix i les Torres de Fals; i altres com els que configuren la ruta del camí de les Tres Esglésies, seguint el camí natural de la vall del torrent de Fals, i que uneix diversos ravals del sector de Fonollosa amb el pla dels Manresans i les Torres de Fals.

Aquesta fase, que és previst que es comenci a materialitzar abans de l'estiu, té un cost de 15.496 euros, i inclourà ja la realització dels treballs previs a la fase segona, que es farà a continuació tot i que encara no té una data concreta.

Aquesta darrera fase servirà per reforçar la mobilitat i plantejar la senyalització de noves rutes en el sector de Fals, al pla dels Manresans.