01 de abril de 2019
01.04.2019

Diversitat i medi ambient centren el segon ple del Consell d'Infants del Bages

Un centenar d'alumnes presenten a Santpedor les accions de convivència que han treballat durant el curs

31.03.2019 | 23:45
El ple del Consell d'Infants es va celebrar a Santpedor

Un centenar de nens i nenes que formen els 150 membres del Consell d'Infants del Bages van presentar a Santpedor les activitats que han desenvolupat durant aquest curs fins ara en el marc del projecte Missió Convivència, que treballen a les escoles. Es tracta d'accions relacionades amb la sensibilització respecte a la diversitat sexual i afectiva, i la cura del medi ambient.

La presentació es va fer coincidint amb el segon dels tres plens d'aquest curs del Consell d'Infants, un òrgan participatiu compost per alumnes d'arreu de la comarca. L'acte es va celebrar al convent de Sant Francesc de Santpedor, amb la presència de l'alcalde, Xavier Codina, del conseller comarcal de l'àrea d'Educació, Eloi Hernàndez, i del president comarcal del Bages, Agustí Comas, que va cloure l'acte.

L'explicació de la feina feta fins ara es va fer a través d'un Trivial de la Convivència, en què cada consell responia preguntes sobre els eixos de treball del projecte. Paral·lelament, els representants de cada Consell d'Infants van sortir a explicar què havien fet fins ara, i els compromisos adquirits pel que fa a convivència.

Durant els parlaments, Hernàndez va destacar la singularitat de la proposta d'aquest any, i va dir que és innovadora i participativa, i té com a eix conductor el viatge espacial que està fent l'astronauta Valentina, que és la protagonista del projecte Missió Convivència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20