Junts per Sant Salvador de Guardiola ha fet pública la seva candidatura amb la que aspira a reeditar la victòria obtinguda en les eleccions municipals de 2015, llavors com a Convergència, en uns comicis amb canvi de lideratge.

Tal i com ja es va anunciar fa uns mesos Mario Vendrell agafa el relleu com a candidat a l'actual alcalde, Albert Miralda, que ha encapçalat el consistori en els darrers 12 anys i que ja va anunciar a principis del mandat actual que no repetiria candidatura.

Mario Vendrell encapçala una llista formada per 7 homes i 7 dones, transversal i plena de cares noves tot i que manté quatre dels set regidors actuals en els primers llocs. Per sota del nou alcaldable, se situen en aquest ordre els actuals regidors de CiU (ara membres del PDeCAT, de Demòcrates i independents) Anna Llobet, Manel Garcia i Alba Lloys. Segueixen Dani Camerino, que a les passades eleccions no va entrar com a regidor, i les noves incorporacions Anna Canal, Òscar Pérez, Toni Ruiz, Vanessa César (repetint candidatura), Marta Sánchez, Francesc Carafí (també repeteix), Cristina Pacheco, Laura Amador i Josep Junyent (que també repeteix).

Vendrell afirma que aquest equip té «projecte de futur, il·lusió, compromís i l'experiència necessària per continuar treballant amb un programa ambiciós però alhora realista, que no vendrà impossibles». En aquest sentit, les propostes de Junts per Guardiola aniran en la línia de "continuar millorant la qualitat de vida de la gent i del seu entorn".

Segons Vendrell, "hem d'agrair l'esforç i la dedicació de l'Albert durant tots aquests anys, i comptem amb el seu suport per continuar amb la línia traçada per l'actual equip de govern per als propers anys".