Sant Fruitós de Bages comptarà amb un ajut de 268.000 euros del Pla de Modernització de Polígons de la Diputació de Barcelona per destinar a tasques de millora dels polígons d’activitat econòmica. L’Ajuntament els inclourà en un paquet d’actuacions previst al conjunt dels polígons i que puja a una inversió total de 428.381 euros, i que en un 62 per cent podrà cobrir gràcies a aquesta subvenció.

En concret, el projecte que vol desenvolupar l’Ajuntament es divideix en tres fronts. Una primera actuació consisteix en l’última fase d’adequació i millora de les instal·lacions del clavegueram al polígon de Sant Isidre, uns treballs ja previstos en l’Avanç del Pla Director de clavegueram.

La segona proposta consisteix en el desplegament de sistemes de seguretat, amb la implementació de càmeres de videovigilància i de control d’accés als polígons Riu d’Or, Casa Nova, Sant Isidre i La Bòbila. Finalment, el tercer paquet consisteix en el reasfaltament i la senyalització horitzontal dels carrers Aneto, Pica d’Estats i Ensija del polígon industrial de Sant Isidre.

El projecte de Sant Fruitós ja va ser objecte de finançament per part de la Diputació en la seva primera edició, i d’aquesta manera es converteix en l’únic municipi de la demarcació, juntament amb Barberà del Vallès, que ha rebut novament els ajuts. En total, la Diputació ha atorgat aquesta vegada 15 milions d’euros repartits entre 27 municipis amb el Pla de Modernització de Polígons.