L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha completat les feines de rehabilitació i millora del parc Alzines, que han consistit en la construcció d'una nova entrada al recinte, la instal·lació d'una zona infantil i la creació d'un sistema per a la retenció del sauló.

Després d'aquestes obres, els usuaris amb problemes de mobilitat ja no hauran de fer tota la volta per accedir al parc, ja que s'ha dotat l'espai d'un nou accés, que en el futur comptarà també amb una barana que encara resta per instal·lar.

Les obres també han servit per dotar al parc d'un espai per a nens i nenes. En aquest sentit, s'ha instal·lat una zona de joc que compta amb una petita infraestructura de tobogans, zona d'escalada per accedir-hi i uns gronxadors.

Finalment, el projecte de rehabilitació ha incorporat al parc un nou sistema de retenció del sauló per fer front als inconvenients que generaven les situacions meteorològiques adverses, quan la gran quantitat d'aigua que s'acumulava al parc feia que el carrer Alzines acabés ple del material que arrossegava.