La formació Gent fent Poble, que actualment governa a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages en coalició amb el PSC, ja disposa dels avals necessaris per presentar-se a les eleccions municipals del proper mes de maig amb l'actual alcalde, Joan Carles Batanés, al capdavant. L'agrupació va fer una recollida de firmes davant la plaça de la vila per tal d'aconseguir els 100 avals necessaris i va reunir gairebé 200 signatures en dues hores.

D'aquesta manera, l'agrupació d'electors es podrà presentar, per tercer cop consecutiu, a les eleccions municipals, presentant el document de les signatures davant la Junta Electoral de Zona de Manresa.

Un cop aconseguits els avals, la propera cita és aquest divendres, a les 8 del vespre, al Nexe-Espai de Cultura on Gent fent Poble presentarà la seva llista a les eleccions municipals 2019 que l'octubre passat ja va anunciar que encapçalaria Joan Carles Batanés, que optarà a un tercer mandat. Segons han informat des de la formació, «veterania i noves cares s'uneixen en una proposta de gent del poble que vol seguir treballant per seguir construint el Sant Fruitós que tots volem».