El Geoparc de la Catalunya Central engega la tercera edició del cicle de sortides, un conjunt de quatre sessions distribuïdes al llarg de l'any.

La primera trobada se celebrarà el dimecres 24 d'abril amb la proposta Montserrat, les entranyes de la muntanya. Començarà amb una primera visita a les coves. La parada següent serà a la nova infraestructura turística i les noves propostes del municipi de Cas- tellbell i el Vilar per fer conèixer el seu patrimoni.

La segona sortida serà el 13 de juny amb Els camins del Geoparc. Els agents que formen part del projecte Punts d'Informació Turística descobriran els camins i les caminades a peu i les rutes en bicicleta del territori.

La tercera s'adreçarà principalment a docents d'ESO i batxillerat, i serà un itinerari pels municipis de Castellgalí, Manresa i Santpedor per recórrer i identificar la part més representativa de la història geològica del Geoparc, el mar de l'Eocè i la seva desaparició. Serà el 5 de juliol. La darrera sortida anirà dirigida als representants institucionals i tècnics dels municipis del Geoparc, serà el 8 d'octubre i mostrarà els projectes més rellevants que s'estan duent a terme al territori en clau de Geoparc.