La Penya Blaugrana de Súria, en col·laboració amb veïns del poble i el suport de l'Ajuntament i altres col·lectius, organitza aquest cap de setmana unes jornades solidàries contra el càncer amb el nom de «Súria lluita», que pretenen recollir fons per destinar al futur hospital oncològic que vol promoure la Fundació Althaia.

Demà se celebrarà una matinal que concentrarà la majoria d'activitats, però avui es farà una xer-rada sobre el càncer, a les 7 al Foment Cultural, amb la participació de professionals d'Althaia i amb presència d'una família que explicarà les seves vivències personals a l'entorn de la malaltia.

Demà la jornada es concentrarà a la plaça de Sant Joan des de 2/4 de 9 del matí fins a les 2. De bon matí hi haurà coca i xocolata, i després, una caminada, marxa nòrdica i cursa; una botifarrada, bitlles catalanes, una plantada i cercavila de gegants, ball de bastons i animació infantil amb inflables. També es preveu una classe magistral de zumba, actuacions castelleres dels Salats, exhibicions de ball del Tro Gros, balls en línia, sortejos, i una arrossada final.