Els Mossos d'Esquadra alerten de l'increment de víctimes mortals d'accident de motocicletes a la Catalunya Central. Des del gener, cinc motociclistes han perdut la vida. A la carretera de Can Maçana, un jove de 26 anys, veí de Barcelona, va morir el 7 d'abril en sortir de la carretera. Una setmana més tard, un home de Martorell de 35 anys hi va morir en xocar contra un altre motorista que circulava en direcció contrària després de passar la línia contínua.

No només aquests dos accidents han posat en alerta la policia catalana. Dimarts d'aquesta mateixa setmana, un veí de Vilanova del Camí de 54 anys va morir en un accident de moto a l'A-2, a l'altura del municipi de Castellolí. Era el segon accident mortal d'un motorista que es produïa a l'A-2, a la comarca de l'Anoia, en poc més d'un mes. L'anterior va ser el 20 de març passat, quan poc abans de les 7 del matí un motorista de 38 anys, i en aquest cas veí d'Igualada, va morir quan també va tenir una sortida de la carretera.

A més, un veí de Cornellà de Llobregat de 70 anys va perdre la vida el 3 de març en sortir de la carretera la motocicleta que pilotava a la C-26, a Navès.