Gran afluència de públic al Saltamos Festival, celebrat aquest dissabte al centre de paracaigudisme de Barcelona. L'aeròdrom Barcelona-Bages (LEMS) ha estat escenari d'una jornada d'exhibicions aèries que han atret un nombrós públic durant tot el dia. La jornada ha registrat un nou record estatal de salt seqüencial de divuit paracaigudistes. La modalitat 18 WAY consisteix a canviar de posició en dos punts diferents en plena caiguda lliure i el grup especialitzat de paracaigudistes ho ha aconseguit aquest migdia des de Sant Fruitós de Bages.

Festa aèria

La festa aèria s'ha completat amb competició de salts de precisió i una demostració de paramotor a càrrec del reconegut pilot David Tejero. També ha participat la PAPEA, el grup de paracaigudistes de la Patrulla Acrobàtica de Paracaigudisme de l'Exèrcit de l'Aire.

El Festival també ha programat una trobada de formativa de paracaigudistes per millorar la seva tècnica de vol i ha comptat amb un espai lúdic amb la presència de food trucks, música en directe i expositors de marques esportives.

Durant tota la jornada s'han sortejat diferents regals a través d'uns tiquets solidaris que es destinen a l'Hospital de Dia d'Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia.