Sant Vicenç de Castellet ha obert el termini de votacions de la Medalla 2019. El reconeixement per a un dels veïns del municipi que hagi destacat per la seva col·laboració desinteressada amb el poble o bé hagin portat el nom de Sant Vicenç de Castellet ben lluny arriba a una nova edició i el termini per a les votacions estarà obert fins al 31 de maig i es farà públic coincidint amb la Festa Major.

Enguany, opten al reconeixement Joan Manel Garcia, que va ser metge de família al Centre d'Atenció Primària i exalcalde del municipi, Jordi Largo, fotògraf i col·laborador de nombroses entitats del poble, i Juliana Santamaria, creadora de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals del Bages.

Durant el passat mes de març es van presentar les diferents candidatures i la comissió Medalla de Sant Vicenç ha fet la tria definitiva amb els tres finalistes que opten al reconeixement. Podran votar tots els veïns i veïnes de Sant Vicenç de Castellet majors de 16 anys a través de la pàgina web www.svc.cat o bé de manera presencial. El resultat de les votacions es farà públic en el marc dels actes de la Festa Major.