Sant Fruitós ha començat els treballs per instal·lar les noves marquesines en les parades de transport públic. Concretament les que es milloraran són les que es troben a banda i banda de la carretera de Vic des de l'entrada del poble venint de Manresa i les dues ubicades a l'alçada de l'Ajuntament.

En el cas de la parada situada davant del bar Klam, canviarà d'ubicació i es tralladarà a la plaça de la Vila el què comportarà la modificació de la vorera i la calçada. També s'hi instal.larà una nova columna d'enllumenat. Aquest canvi també suposarà el trasllat de les banderes institucionals, que ara estan situades a la plaça i que es posaran a la façana consistorial.

Aquestes noves estructures protegiran als usuaris del sol i de la pluja mentre esperen l'arribada del transport públic. Seran d'acer galvanitzat pintats de color imitació acer corten amb la coberta a conjunt, tindran bancs d'acer inoxidable i la il·luminació funcionarà amb tecnologia LED. A banda inclouran una cartellera amb els horaris del transport públic i informació d'interès pels passatgers.