Santpedor ha portat a terme la renovació dels integrants del Consell d'Infants Municipal, en un acte que va tenir lloc a la Capella de Sant Andreu i que es va omplir de gom a gom.

El Plenari és l'acte formal on el Consell dels Infants exposa la feina feta durant el curs i du a terme la renovació dels consellers i conselleres per al proper curs. Exposada la tasca feta amb les propostes dels pressupostos participatius, la 'Missió convivència' dels consells d'infants del Bages, la festa dels drets dels infants, entre altres, el Consell dels Infants va voler mostrar que a part de fer feina, també hi ha convivència, companyerisme, respecte, amistat, somriures i bones estones.

Es van acomiadar els consellers que el proper curs ja no hi seran i es va donar la benvinguda als nous membres, escollits pels seus companys de classe, que amb il·lusió van rebre l'encàrrec de ser els nous consellers i conselleres.

Els nous integrants del Consell dels Infants per al curs 2019-2020 són Jordi Rangel (Riu d'Or), Èlia Davins (Riu d'Or), Laia Pérez (Riu d'Or), Ona Olego (Riu d'Or), Lia Hermoso (Llissach), Jordi Clotet (Llissach), Marc Sellarès (Serreta), Laia Rodríguez (Serreta), Marina Solé (Escola de Música), Aina Solé (Escola de Música).