15 de maig de 2019
15.05.2019
Regió7

Cardona presenta les primeres propostes que definiran el futur del seu nucli urbà

Els alumnes d'Arquitectura que treballen en el projecte exposaran demà les idees en un acte públic

14.05.2019 | 23:20
Imatge de la primera sessió que es va fer a Cardona a final de març

Cardona ja té sobre la taula una primera pluja de propostes que li han de servir de guia per a la millora i la rehabilitació del seu nucli urbà. La trentena d'estudiants del l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès que treballen en el projecte, en el marc del màster universitari que estan realitzant aquest curs, organitzaran aquest dijous una segona sessió informativa en què ja exposaran un esbós del seu treball, sobre el qual els veïns podran fer les seves aportacions. Serà de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre al centre cívic.

Ja fa uns mesos que els alumnes treballen en el projecte, que té la col·laboració de l'Ajuntament de Cardona i de la Diputació de Barcelona, i que té per objectiu plantejar propostes per millorar l'àmbit urbà de Cardona, des de l'adequació de l'espai públic, fins a modificacions en el paisatge urbà, o la rehabilitació del teixit edificat.

En una primera sessió participativa, ara fa un parell de mesos, es van identificar les primeres necessitats que té el nucli urbà. Els alumnes les van prendre com a base per desenvolupar les primeres propostes, que s'esbossaran en la segona sessió que s'ha convocat per a demà.

A partir d'aquí, es continuarà treballant en el projecte amb un calendari previst que s'allargarà fins al proper mes de gener. Abans, però, aquest mes de juny, es farà una tercera jornada informativa per validar les propostes definitives a partir de les aportacions que es facin demà, i el juliol, els alumnes del màster les hauran d'entregar a l'Escola d'Arquitectura del Vallès. Serà a partir de la tardor, cap als mesos de setembre i octubre, quan es farà el retorn d'aquests projectes a la població, i al gener es farà la divulgació pública dels resultats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya