Prop d'una cinquantena de persones han participat en dues jornades de neteja realitzades a l'entorn del barri de Salipota i de l'Institut MigMón de Súria, dins de la campanya d'àmbit europeu 'Let's Clean Up Europe!'. Entre els participants hi havia alumnes de 4t d'ESO del centre d'ensenyament surienc.

En total, la superfície netejada va ser d'uns 2.950 metres quadrats. Les persones participants hi van recollir metalls, envasos, vidre i materials de rebuig que van omplir dinou bosses. Entre les persones participants en la jornada de neteja a l'entorn del barri de Salipota hi havia els regidor de Medi Ambient, Joan Pere Ruiz, i de Via Pública i Seguretat Ciutadana, Joan Castellà.

El material utilitzat per les persones participants en aquesta nova edició de la campanya 'Let's Clean Up Europe!' a Súria va ser aportat per l'Agència de Residus de Catalunya. La jornada va ser convocada per l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, l'Institut Mig-Món, l'Associació de Veïns de Salipota i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.

La campanya 'Let's Clean Up Europe!' és una iniciativa d'àmbit europeu per estendre la conscienciació sobre la problemàtica dels residus que es llencen de forma incontrolada a l'entorn natural. A Catalunya, la campanya compta amb el suport de les entitats Ecovidrio i Cicloplast, l'Agència de Residus de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, i la Comissió Europea.