26 de maig de 2019
26.05.2019

Oló estudia com reformar el Centre Recreatiu com a futur espai polivalent

26.05.2019 | 00:36
L'edifici del Centre Recreatiu està actualment en desús

L'Ajuntament de Santa Maria d'Oló ja té sobre la taula un estudi de programació del Centre Recreatiu que havia encarregat a la Diputació de Barcelona, i que ha de servir per analitzar les possibles intervencions en l'edifici per tal que s'hi pugui desenvolupar un programa variat d'activitats. Entre altres coses, es planteja que pugui acollir l'Escola de Música, l'Escola d'Idiomes, un espai per a les entitats, la ràdio i el cau.

El Centre Recreatiu d'Oló és un edifici d'estil noucentista reformat el 1940. Té la configuració d'un teatre, però actualment no se'n fa ús perquè ha quedat obsolet, de manera que l'Ajuntament ofereix les activitats de forma dispersa en altres espais, i per això ara es planteja d'agrupar-les en aquest equipament remodelat.

L'estudi proposa cinc possibles opcions en funció de si es vol desenvolupar un programa d'activitats parcial o total, i de si això implica un major o menor volum construït. El cost total d'aquesta intervenció aniria de 600.000 a 822.000 euros, segons l'alternativa escollida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20