El nucli antic de Rajadell serà l'escenari aquest diumenge de la setena edició de la Mostra de Productes de la Terra, que aquesta vegada l'organització dedicarà a la promoció i comercialització del cereal.

Les activitats es concentraran al matí, entre 2/4 d'11 i la 1, en una fira que tindrà la presència d'una trentena de parades, majoritàriament d'alimentació, però també d'altres productes de caire artesanal.

De tota manera, el cereal serà el protagonista de la mostra d'enguany, amb la celebració d'altres activitats que giraran a l'entorn d'aquest producte. Per exemple, es preveu una xerrada-taller a 2/4 d'11 sobre com cuinar els cereals, a càrrec de la tècnica en dietètica d'Alternatura, Laura Díaz; i a les 12 n'hi haurà una altra sobre les diverses varietats de cereals, amb la dietista-nutricionista d'Educalimentació, Raquel Derch.

Durant el matí també hi haurà visites guiades al Molí de l'Oli, actuacions dels bastoners i trabucaires, degustacions dels restaurants del poble, balls, espectacles i actuacions de gospel. També, un taller i jocs per als nens, i una exposició de fotos de Rajadell.