Fins a 289 contribuents han estat bonificats en la taxa d'escombraries per aportacions a la deixalleria. A més, 46 contribuents més han estat bonificats per ser majors de 65 anys amb pensions mínimes. En el cas dels bonificats per l'ús de la deixalleria, s'arriba a estalviar uns 14 euros (15%) de la tarifa normal de 92,96 euros. En el cas dels majors de 65 anys representa prop de 30 euros menys a pagar sobre l'impost anual. Una ajuda econòmica pensada per afavorir a les persones amb menys recursos.

Les ordenances municipals de Sallent contemplen diverses bonificacions, una d'elles, la més utilitzada, és per tal de fomentar l'ús de la deixalleria municipal. En aquest sentit des l'Ajuntament s'ha informat a tots els veïns sobre les bonificacions per tal que cada cop siguin més persones les que ho utilitzen.

Així, l'any 2018 les persones que van rebre aquesta bonificació van ser 253, i enguany han estat ja 289. Pel que fa a les bonificacions pels majors de 65 anys, també hi ha hagut un increment del 2018, quan se'n van beneficiar 34 persones, mentre que aquest 2019 ja en són 12 més.

Per altra banda des de l'Ajuntament de Sallent també s'insisteix molt als usuaris que utilitzin el servei de recollida de voluminosos, i que no es deixin mobles i electrodomèstics al costat dels contenidors.