Sis establiments i serveis dels barris del Poble Vell i Sant Jaume participen aquest mes de juny en la campanya comercial 'Barris Antics, compra i guanya', una iniciativa d'àmbit català que enguany es desenvolupa a Súria per quart any consecutiu.

Els establiments i serveis suriencs adherits a la campanya són els següents: Comestibles Cal Gal, Frankfurt Dami, Menjars Kikirikí, Cal Valentines, Perruqueria Sílvia i Oficina de Turisme de Súria. Les persones que hi facin les seves compres podran participar en el sorteig de nits d'hotel, espectacles, visites guiades, lots de productes locals i altres atractius oferts per prop d'una trentena de viles i ciutats de tot Catalunya.

Els establiments i serveis adherits disposen de butlletes de participació que s'han d'omplir per tal d'entrar en un sorteig que es farà el proper 7 de juliol, en lloc i hora que seran anunciats oportunament. Súria participa en aquesta campanya per iniciativa de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, amb l'objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç de proximitat als barris del Poble Vell i Sant Jaume.

La promoció 'Barris Antics, compra i guanya' és impulsada per la xarxa Barris Antics amb Projectes, amb el suport de l'Ajuntament de Súria i els altres ajuntaments participants, les quatre Diputacions catalanes i la Generalitat. Entre les viles i ciutats que enguany hi prenen part es troben Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, El Vendrell, Figueres, Lleida, Manresa, Roda de Ter, Sallent, Solsona, Torelló i Tortosa, entre d'altres.