Després de dies de negociacions, Ara Navarcles-AM, CUP i Navarcles en Comú han acordat tancar un pacte de govern d'esquerres que donarà l'alcaldia en el ple de dissabte a Josep Maria Feliu, cap de llista d'Ara Navarcles, la formació més votada en els comicis.

En un comunicat, els tres partits asseguren que es repartiran de forma equitativa les tasques de govern i les regidories. La primera tinença serà per a la CUP i la segona, per a Navarcles en Comú.

A les passades eleccions municipals, Ara Navarcles (partit que comptava amb el suport del fins ara alcalde, Llorenç Ferrer, que tancava la llista), va obtenir 3 dels 13 regidors, mentre que les altres dues formacions que formaran part de l'aliança en van treure dos cadascun (el plenari, molt fragmentat, el completaran Junts per Navarcles i el PSC, que quedaran a l'oposició amb tres regidors cadascun).

Els tres firmants de l'acord afirmen en el comunicat emès que s'ha apostat per formar un "govern municipal estable, d'esquerres i progressista, en sintonia amb allò que la majoria de navarclins i navarclines van escollir".

També expliquen que els propers dies "se signarà l'acord de govern on es definirà el cartipàs i s'hi exposaran les línies mestres del projecte polític per a la propera legislatura". També anuncien que dissabte, després del ple de constitució, oferiran un vermut a tots els presents a càrrec dels tres grups polítics.