Josep Maria Feliu d'AraNavarcles nou alcalde de la vila de Navarcles en substitució de Llorenç Ferrer de Sumen per Navarcles. Feliu, que era la llista més votada, ha tingut els 3 vots del seu partit, més el 2 de la CUP i dos més de Navarcles en Comú, mentre Joan Zapata de Junts per Navarcles només ha obtingut els 3 vots del seu partit igual que Sònia Hernàndez dels 3 del PSC.

Amb una Sala de Plens a rebentar de públic, entre ells els anteriors alcaldes democràtics: Josep M. Carrillo, Secundí Soldevila, Albert Brunet, Carme Alòs i Llorenç Ferrer, abans de les votacions cada portaveu dels partits han exposats les raons del seu vot, i després ha estat proclamat alcalde Josep Maria Feliu, que ha rebut la vara de l'anterior alcalde, Llorenç Ferrer. Feliu ha tancat l'acte amb un breu parlament: "Que tenia nervis, no estava preocupat i tenia moltes ganes de començar a treballar. Hem fet aquest pacte d'esquerres, progressista i català, on veiem que els nostres programes coincidien en un 80%. Repartirem les àrees per coneixements o experiències de cadascú. Volem un consistori obert a tots i a totes". Feliu ha acabat amb un "Força Navarcles".

L'Ajuntament de Navarcles queda format, a l'equip de govern: Josep Maria Feliu, Toni Muñoz, Laura Castell, Nereida Bezuerro, Aleix Solé, José Juan Roda i Javier Carrasco; i a l'oposició Joan Zapata, Núria Creus, Josep Díaz, Sònia Hernández , Lluís Tarradellas i Conxita Gamisans.