El nou executiu de l'Ajuntament de Sant Fruitós, que tindrà el grup municipal Gent Fent Poble governant en solitari i en minoria, ha definit el cartipàs pel que fa a les delegacions d'atribucions per part de l'alcalde.

Joan Carles Batanés, a més del càrrec de batlle assumeix les carteres de Relacions Institucionals, Planejament i Territori, Recursos Humans, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil. Xavier Racero, un dels regidors que l'ha acompanyat des del primer mandat (Gent Fent Poble governa a Sant Fruitós des del 2011) es fa càrrec de Serveis Econòmics, Cultura i Patrimoni i Medi Ambient.

Núria Clarella Amenedo estarà al capdavant d'Ensenyament, Sanitat, Atenció a la Ciutadania, Civisme i Festes. Maria del Carme Cruz Sánchez tindrà Promoció Econòmica i Entitats. Un dels regidors que repeteix del mandat passat, Cristian Marc Huerta Vergés, s'ocuparà de les carteres d'Espai Públic, Activitats i Obres, Serveis Públics, Esports i Món Rural. L'estructura de govern la completa Ingrid Bonells Casau, que portarà Comunicació, Participació Ciutadana i Acció Juvenil.

Pel què fa als tinents d'alcalde es nomenen Xavier Racero com a primer tinent, Núria Clarella com a segona tinenta, Maria del Carme Cruz com a tercera tinenta i Cristian Marc Huerta com a quart tinent.

Entre altres aspectes, el nou cartipàs estableix que la Junta de Govern Local es reunirà el primer i tercer dilluns de cada mes a 1/4 de 10 del matí.