20 de juny de 2019
20.06.2019

El govern de Sant Fruitós dóna llum verd a la nova distribució de responsabilitats

A més de l'alcaldia, Batanés assumeix Relacions Institucionals, Planejament i Territori, Recursos Humans, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil

20.06.2019 | 09:30
Els sis regidors de Gent Fent Poble que integren l'equip de govern de Sant Fruitós

El nou executiu de l'Ajuntament de Sant Fruitós, que tindrà el grup municipal Gent Fent Poble governant en solitari i en minoria, ha definit el cartipàs pel que fa a les delegacions d'atribucions per part de l'alcalde.

Joan Carles Batanés, a més del càrrec de batlle assumeix les carteres de Relacions Institucionals, Planejament i Territori, Recursos Humans, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil. Xavier Racero, un dels regidors que l'ha acompanyat des del primer mandat (Gent Fent Poble governa a Sant Fruitós des del 2011) es fa càrrec de Serveis Econòmics, Cultura i Patrimoni i Medi Ambient.

Núria Clarella Amenedo estarà al capdavant d'Ensenyament, Sanitat, Atenció a la Ciutadania, Civisme i Festes. Maria del Carme Cruz Sánchez tindrà Promoció Econòmica i Entitats. Un dels regidors que repeteix del mandat passat, Cristian Marc Huerta Vergés, s'ocuparà de les carteres d'Espai Públic, Activitats i Obres, Serveis Públics, Esports i Món Rural. L'estructura de govern la completa Ingrid Bonells Casau, que portarà Comunicació, Participació Ciutadana i Acció Juvenil.

Pel què fa als tinents d'alcalde es nomenen Xavier Racero com a primer tinent, Núria Clarella com a segona tinenta, Maria del Carme Cruz com a tercera tinenta i Cristian Marc Huerta com a quart tinent.

Entre altres aspectes, el nou cartipàs estableix que la Junta de Govern Local es reunirà el primer i tercer dilluns de cada mes a 1/4 de 10 del matí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20