Món Sant Benet ha anunciat una renovació de les seves instal·lacions hoteleres i congressuals amb una inversió de 2 milions d'euros. La injecció econòmica, segons han posat en relleu fonts del complex, respon a «una voluntat d'implementar accions que millorin la seva eficiència i l'encaminin cap a un model de consum més responsable i compromès amb el medi ambient».

La inversió actual prevista es destinarà a la instal·lació d'un nou sistema de calefacció de més baix consum i la col·locació de dos punts de càrrega universal de vehicles elèctrics a l'Hotel Món que formen part de la Porsche Destination Charging. De fet, l'hotel és l'únic espai al Bages inclòs en aquest circuit, que té només 4 punts a tot Catalunya, i que permet a Món Sant Benet formar part de les rutes internacionals del prestigiós grup automobilístic Porsche.

La inversió també comprèn la renovació integral de totes les seves habitacions. Actualment ja s'ha intervingut en el 75% de les cambres. També s'ha renovat tot el sistema audiovisual dels espais congressuals de Món Sant Benet, «per poder oferir millors facilitats a les empreses i grups que en fan ús». Durant l'any 2018 han estat 7.210 les persones que s'han allotjat a l'equipament.