Una experiència musical al monestir a les nits d'estiu per descobrir l'ànima romàntica de Món Sant Benet. Aquesta és la nova proposta que planteja Món Sant Benet durant els mesos d'estiu: del 12 de juliol i fins al 7 de setembre a les 10 del vespre. Una proposta suggestiva i poètica que sorprendrà i permetrà redescobrir el monestir amb una nova mirada.

Es tracta d'una proposta multisensorial que, amb la música clàssica i la cultura com a eixos vertebradors, proposa un recorregut per les diferents estances del monestir: el claustre, el celler, la sala del piano, la galeria Montserrat,... descobrint els principals artistes de l'època del romanticisme.

Un trio de corda (violoncel, violí i viola) en directe interpretarà composicions dels romàntics alemanys en una entorn màgic. Així, sonarà Schubert, Schumann, Beethoven..., reviscuts per joves intèrprets formats a l'ESMUC. La complicitat de joves talents és un dels punts forts de la proposta que compte amb l'assessorament musical del pianista Lluís Grané, ex participant del programa Residències Musicals de la Fundació Catalunya La Pedrera i amb una àmplia trajectòria professional en el món de la música. De fet, es diu d'ell que es troba entre les promeses del panorama pianístic actual.

A 'L'ànima romàntica de Món Sant Benet', el monestir, que fou residència d'estiu del pintor Ramon Casas, s'omplirà de llum i misteri, de projeccions audiovisuals, imatges artístiques i cites poètiques, en un muntatge suggestiu, que ens transportarà a l'ànima romàntica del monestir. Un recorregut pel romanticisme musical i artístic.

I, per arrodonir la vetllada, la proposta planteja la possibilitat de contractar el pack amb l'activitat i un àpat i estada a l'Hotel Món