Els infants de Sant Fruitós de Bages gaudeixen des d'aquest dimarts i fins dijous del seu propi programa d'activitats amb el Cobert de la Màquina de Batre com escenari principal. El tret de sortida el va donar aquest dimarts la cercavila animada per Pep Callau i els Pepsicolen acompanyada pels tabalers Asmodaics i Golatiers. La rua va començar la plaça Onze de Setembre i va acabat sota el Cobert de la Màquina de Batre amb la gran Festa de Confeti.

Aquest dimecres serà el torn de l'animació infantil amb l'espectacle «Batibull de Festa Major» amb la companyia De Parranda, a partir de 2/4 de 7. A continuació els infants podran gaudir de tot tipus de jocs en família amb els enginys Eko Poètics emmarcats en la setmana de l'energia, per acabar amb un sopar de carmanyola i la sessió de Cinema a la fresca que enguany projectarà «Campeones».

Dijous arribarà la proposta més fresca per fer passar la calor: el corre aigua. A partir de 2/4 de 7, la plaça Onze de Setembre i el Cobert de la Màquina de Batre s'ompliran d'aigua i escuma amb l'animació de Pep Callau i Món d'Oci. Aquest mateix dia els infants també podran participar en el taller de bombolles a favor dels drets dels infants organitzat per l'espai socioeducatiu Cal Clic.

Durant els tres dies que dura la festa, els més petits de la casa podran gaudir de l'inflable «La Màquina de Batre torna al Cobert», que està instal·lat sota el Cobert des de les 5 i fins a 2/4 de 7 de la tarda.