Els Mossos van detenir dijous un veí de Sant Fruitós de 25 anys que presumptament tenia 800 plantes de marihuana en una nau industrial de Navarcles. A més, tenia l'electricitat punxada. Se l'acusa d'un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric.

El 28 de juny els Mossos van ser alertats pels vigilants de Navarcles que de l'interior d'una nau en sortia una forta olor de marihuana. Quan els agents van arribar-hi la nau tenia una porta oberta, s'hi veien diversos planters de marihuana i se sentia soroll de ventiladors. Hores després, van fer una entrada i perquisició a la nau i al primer pis van localitzar-hi una estança amb 800 plantes de marihuana i una complexa instal·lació destinada al cultiu interior. A més, van observar que el subministrament elèctric estava manipulat.

Arran d'això els Mossos van iniciar una investigació per tal de localitzar l'autor dels fets, ja que en el moment de l'entrada no es va trobar ningú, però dijous van detenir el presumpte culpable, que va sortir en llibertat amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan aquest ho requereixi.