08 de juliol de 2019
08.07.2019

La Diputació crea una campanya per als municipis contra agressions sexistes

07.07.2019 | 23:51

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa la nova campanya «Lliures de masclismes» per donar suport als municipis en la tasca d'aconseguir unes festes i unes activitats d'oci lliures d'agressions sexistes. «Lliures de masclismes» agafa el relleu de la pionera «No és No», durant la qual, l'any passat, es van repartir més de 60.000 polseres que duien aquest lema. Enguany està previst repartir-ne 180.000.

La novetat d'aquest any és la incorporació de carpes Punts lila, que la Diputació posa a disposició dels ajuntaments de municipis més petits de 20.000 habitants perquè les instal·lin durant el desenvolupament d'activitats d'oci. Hores d'ara ja s'han rebut més de quaranta-cinc sol·licituds. Els Punts lila estan destinats a informar, sensibilitzar i prevenir les actituds masclistes i comportaments sexistes que es produeixin en espais públics d'oci i festius. La cessió als ajuntaments d'aquestes carpes anirà acompanyada d'una formació per a les persones responsables de gestionar el punt.

A més, , la Diputació ha obert una nova línia de col·laboració amb els ajuntaments per donar-los suport econòmic i tècnic en l'elaboració de protocols d'actuació davant l'assetjament sexual en espais públics d'oci.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20