La Diputació de Barcelona xifra en 17.433 euros la inversió que caldria per mantenir en bones condicions sis ponts de titularitat municipal de Fonollosa. Són els resultats d’un inventari i pla de manteniment i millora que ha fet d’aquestes infraestructures amb l’objectiu d’orientar el consistori de cara a les possibles actuacions a emprendre.

En el treball s’indiquen les principals característiques dels ponts en base a una diagnosi que s’ha fet del seu estat de conservació i de la seva capacitat estructural. Es conclou que tots els ponts estudiats són de tipologia i capacitat estructural adequades al trànsit que suporten, i pel que fa al pla de manteniment, s’ha centrat en aspectes com la neteja de la vegetació dels paraments, la reparació o la substitució de baranes, la neteja de la llera per mantenir les seccions hidràuliques, la reparació superficial de paviments, o la senyalització vertical i rejuntat d’elements de pedra als paraments.

El pla ha establert unes prioritats d’actuació per tal de poder realitzar les actuacions de forma esglaonada, i garantir que els ponts estan en bon estat en tot moment.