L'Ajuntament de Santpedor ha doblat l'espai d'activitat esportiva a l'aire lliure del camí de l'aiguamoll de la Bòbila, amb la instal·lació d'un nou equipament que se suma a les màquines que ja hi havia fins ara. Es tracta d'un aparell per practicar l' street workout, o exercicis a l'aire lliure, i que va ser una de les propostes guanyadores en els pressupostos participatius de l'any passat.

L' street workout és una activitat física basada en l'entrenament del pes corporal, i té elements tant de força com dinàmics. Va ser una de les 7 propostes escollides en la darrera edició dels pressupostos participatius, després que la presentés un alumne de l'institut IES d'Auro, i també un grup de nois i noies del Consell Municipal dels Infants.

La instal·lació té un pressupost de 8.000 euros, i ara que ja s'ha posat el circuit de barres i paral·leles, es posarà el parterre i ja es podrà obrir al públic.

A banda d'aquest equipament, dels pressupostos participatius del 2018 també s'està ultimant la creació d'una zona verda darrere l'escola La Serreta, i un dels projectes pendents és la creació d'un espai multiesportiu pumptrack. Ja s'ha completat l'ampliació del parc de la Pau i la redistribució dels jocs infantils amb un rocòdrom, i la instal·lació d'una bústia a la biblioteca per al retorn dels llibres.