17 de juliol de 2019
17.07.2019

Santpedor amplia l'espai d'entrenament obert al camí de l'aiguamoll de la Bòbila

Va ser una de les propostes guanyadores en el pressupost participatiu de l'any passat

16.07.2019 | 23:34
Una imatge de l'ampliació que s'ha fet de les instal·lacions existents

L'Ajuntament de Santpedor ha doblat l'espai d'activitat esportiva a l'aire lliure del camí de l'aiguamoll de la Bòbila, amb la instal·lació d'un nou equipament que se suma a les màquines que ja hi havia fins ara. Es tracta d'un aparell per practicar l' street workout, o exercicis a l'aire lliure, i que va ser una de les propostes guanyadores en els pressupostos participatius de l'any passat.

L' street workout és una activitat física basada en l'entrenament del pes corporal, i té elements tant de força com dinàmics. Va ser una de les 7 propostes escollides en la darrera edició dels pressupostos participatius, després que la presentés un alumne de l'institut IES d'Auro, i també un grup de nois i noies del Consell Municipal dels Infants.

La instal·lació té un pressupost de 8.000 euros, i ara que ja s'ha posat el circuit de barres i paral·leles, es posarà el parterre i ja es podrà obrir al públic.

A banda d'aquest equipament, dels pressupostos participatius del 2018 també s'està ultimant la creació d'una zona verda darrere l'escola La Serreta, i un dels projectes pendents és la creació d'un espai multiesportiu pumptrack. Ja s'ha completat l'ampliació del parc de la Pau i la redistribució dels jocs infantils amb un rocòdrom, i la instal·lació d'una bústia a la biblioteca per al retorn dels llibres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya