L'Ajuntament de Sant Fruitós i l'entitat Càritas plantegen nous projectes al municipi a favor de persones en risc d'exclusió. Iniciatives que es van començar a treballar en una recent reunió de treball. Fruit de la trobada han sorgit propostes com la realització de cursos de cuina per als usuaris de les noves instal·lacions que s'estan construint al Casal de Joves; tallers d'informàtica a l'Esplai d'Avis i la instal·lació d'un nou contenidor per a la roba usada. A banda, s'han traçat les primeres línies de treball per tal d'iniciar un projecte d'acompanyament a la gent gran del municipi que viu sola.

L'Ajuntament ha atorgat, un any més, una subvenció de 1.500 euros a l'entitat per tal de continuar la tasca de recollida d'aliments a particulars, comerços o entitats, l'elaboració dels lots i el repartiment d'aquests entre els usuaris derivats de l'àrea de Serveis Socials. A banda, també continuarà encarregant-se de gestionar el rebost solidari d'aliments col·laborant i mantenint una coordinació permanent amb els serveis socials municipals.

Per la seva banda, el consistori continuarà fent-se càrrec del transport a la seu de Càritas d'aliments que provinguin de supermercats o d'altres institucions i continuarà realitzant les derivacions de les persones en situació de necessitat de rebre aliments.

A la reunió hi van prendre part el director de Càritas Sant Fruitós, Ferran Closas, l'alcalde, Joan Carles Batanés, la regidora d'Atenció a la Ciutadania, Núria Clarella, i la d'Entitats, Carme Cruz.