L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages substituirà els tancaments exteriors dels diferents edificis de l'escola Monsenyor Gibert, amb l'objectiu de millorar l'estalvi energètic i dotar l'equipament de més confort i més seguretat.

De moment, encara no s'ha donat a conèixer ni l'inici ni la durada d'aquests treballs, però el consistori santfruitosenc ja ha adjudicat les obres per fer els tancaments del centre a una empresa del municipi, per un import de 74.039 euros.

Els nous tancaments que substituiran els actuals, que ja han quedat obsolets tant pel material com pel pas del temps, consistiran en finestres d'alumini amb pont tèrmic, vidre de càmera, persianes aïllants i també microventilació.

Tot plegat permetrà dotar el conjunt de l'escola Monsenyor Gibert de més seguretat i confort, tal i com han informat des del consistori. Al mateix temps també es preveu una millora de l'eficiència energètica pel descens del consum en calefacció que hi haurà amb els nous tancaments sobretot durant els mesos d'hivern en el conjunt de les edificacions del centre escolar.