La campanya de dinamització del petit comerç «Barris Antics, compra i guanya», en què participa Cardona juntament amb una trentena de municipis catalans, ha premiat enguany deu clients i un establiment cardoní.

Les deu butlletes premiades corresponen a veïns de la vila que havien comprat en algun dels establiments adherits i que han tingut com a recompensa activitats i experiències per viure en algun dels altres municipis participants en la campanya. Cada una de les experiències està valorada entre 70 i 150 euros.

Els clients cardonins afortunats han estat Núria Malé, Pilar Guitart, Ramona Mascaró, Ana Ballesteros, Dolors Claret, Teresa Juberó, Maria Àngels Vilandeny, Teresa Guitart, Dolors Codina, i Maria Rosa Pejoan, mentre que l'establiment de Cardona guardonat ha estat la Llibreria Mercat. El sorteig es va realitzar el 13 de juliol passat en el marc de la Nit dels Encants, organitzada per la UBIC de Cardona.

A cada un dels 30 municipis adherits a la campanya s'han sortejat una trentena de productes i experiències valorats en 2.770 euros en total. A Cardona, la campanya ha estat impulsada per l'Ajuntament, a través de l'Agència de Desenvolupament Local i amb la col·laboració de la mateixa Unió de Botiguers.

La vila de Cardona ofereix, com a experiències i activitats a la resta de municipis, una visita guiada a la Muntanya de Sal, un dinar per a dues persones i un lot de productes de la UBIC.