La piscina municipal de Cardona acollirà aquest divendres la segona edició de la festa solidària contra el càncer que organitza l'associació Albada per conscienciar la població sobre aquesta malaltia. Els diners que es recullin aniran en benefici de la Fundació Althaia per a la construcció del nou hospital de dia d'oncologia.

La festa inclourà tota mena d'activitats durant tot el dia, i l'entrada costarà 5 euros, que es destinaran a la Fundació Althaia. Els menors de 4 anys podran accedir de franc a les instal·lacions, i aquest dia, durant tota la jornada, no serà vàlida l'entrada a la piscina amb els abonaments de temporada.

Les activitats començaran a les 11 del matí amb una sessió de txikung a càrrec d'Anna de Rosselló, i més tard hi haurà aiguagim amb el gimnàs Diana. La festa es reprendrà a la tarda amb un torneig de ping-pong, una sessió de body art amb Ana Roja, i balls diversos amb Cecília de Segarra. A més, s'instal·laran inflables, i també hi haurà un esmorzar i un berenar saludables, una botifarrada, i un regal per a tots els assistents.

A banda de recollir fons, Albada munta la jornada per conscienciar sobre la malaltia i fer que es generi més empatia amb qui l'ha patida o està en tractament.