02 de agost de 2019
02.08.2019
Regió7

Una finca d'Aguilar acollirà les daines de Xocolates Torras

01.08.2019 | 23:36
Exemplars de daines que hi ha a l'exterior del recinte de la xocolatera

El Bages acollirà una fauna que era una icona de la comarca del Pla de l'Estany. Es tracta del grup de daines que l'emblemàtica fàbrica de Xocolates Torras té des de fa més de quatre dècades a l'exterior de les instal·lacions de la factoria, situada a Cornellà del Terri. La necessitat d'adaptació a la normativa obliga a fer aquest canvi d'hàbitat, i els animals es traslladaran properament a una reserva animal que hi ha a Aguilar de Segarra.

Fonts de la direcció de l'empresa han explicat que han hagut de prendre aquesta decisió després de descartar modificar els tancaments exteriors per poder ajustar-se a la normativa vigent i poder seguir donats d'alta com a nucli zoològic. Uns treballs que comportaven una inversió important i que haurien impedit veure els exemplars des de fora.

Els animals aniran a viure a la Reserva Wild Forest d'Aguilar de Segarra, en uns terrenys amb bosc situats en zona de preparc natural de Montserrat. Es tracta d'un projecte de santuari fundat per l'escriptora i directora d'art Paola Calasanz juntament amb un equip de voluntaris que acull animals salvatges que han patit algun dany, com ara cérvols, cabirols, senglars, daines i guineus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya