L'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, que té pendent l'aprovació dels sous i les indemnitzacions, sí que va poder donar llum verd ahir a la tarda, en un ple extraordinari, a la modificació del pressupost municipal amb la incorporació d'1,2 milions d'euros procedents de l'exercici anterior. D'aquesta manera, Gent fent Poble (GfP), que governa en minoria, podrà tirar endavant «projectes i inversions necessàries previstes al pressupost però que no tenien finançament», segons l'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés.

El resultat de la liquidació del pressupost del 2018 de l'Ajuntament de Sant Fruitós va tancar amb números positius, i el romanent líquid de tresoreria ha estat d'1.582.846 euros. D'aquests, 1,2 milions s'han incorporat al pressupost d'enguany, tal com es va aprovar al ple d'ahir. Entre les inversions que es podran tirar endavant hi ha l'adequació de la planta baixa de la nova comissaria de la Policia Local, per valor de 340.000 euros, a l'espai llogat pel consistori i els 109.000 euros per a l'accés al nou bar del camp de futbol.

Els grups de l'oposició es van mostrar favorables a la proposta de modificació del pressupost però van criticar la inversió prevista a la nova seu de la comissaria de la Policia Local tenint en compte que es tracta d'un espai provisional en espera de tenir una ubicació definitiva per a l'equipament. La proposta es va aprovar amb els vots a favor de l'equip de govern de GfP i els del PSC i les abstencions de Junts per Sant Fruitós i ERC.