La Festa Major de Navarcles, que arrencarà aquest dijous i durarà fins al dia 15, arriba més car-regada que mai de propostes gastronòmiques, culturals i musicals. Activitats tradicionals com la sardinada al llac, els «xoricitos» a l'Escola Verda, el concurs de paelles a la font de la Cura o el Vi Croquet, es combinaran amb concerts gratuïts i diferents propostes culturals, que tindran lloc darrere l'ajuntament, al parc de la Planota i en nous emplaçaments com el parc Pau Claris.

Koers Reggae Band (divendres 9), la banda Pop per Xics, adreçada al públic familiar, i el grup de versions Sixtus (dissabte 10) i el grup valencià Atupa (dimecres 14) seran alguns dels caps de cartell. També hi haurà havaneres, sevillanes i música ballable, microteatre, jazz i un espectacle de màgia, entre d'altres. L'antiga Fira Nen s'ha batejat com a Dia de la Quitxalla i es farà el diumenge dia 11 a la pista coberta de l'Escola Verda. El programa es tancarà el dia 15 amb un concert de tarda, el castell de focs a la Planota i un ball a la plaça de l'Ajuntament.

Per primera vegada, Navarcles disposarà d'un punt lila durant els tres dies que es faran concerts a la nit (divendres 9, dissabte 10 i dimecres 14) amb una carpa des d'on es donarà informació contra les violències masclistes i LGTBI, i s'oferirà atenció i acompanyament a les possibles víctimes d'agressions sexuals.