El principal perjudicat pel retard en l'obertura del camp remodelat és el Futbol Club Sant Vicenç, que tem quedar-se amb gairebé la meitat dels grups que preveia formar aquesta temporada aprofitant que hi hauria noves instal·lacions. «Davant de tanta incertesa, hi ha gent que ja era en altres clubs que ha decidit quedar-s'hi i esperar a apuntar-se a Sant Vicenç la temporada que ve», sosté Dani Rebollo, que és membre de la junta. Diu que «si comptàvem poder fer 18 o 20 grups, al final potser ens quedarem amb 10 o 12».

El club segueix l'estela de l'anterior, pero s'ha refundat pràcticament des de zero després d'uns anys de poca presència i activitat en no tenir un camp propi en condicions. El futbol base va anar desapareixent, i també els grups sèniors, i la temporada passada tan sols hi havia un de veterans, que jugava al camp del Pont de Vilomara, on també s'ha hagut de fer el campus d'estiu.

Preveient un nou camp ja per a aquest estiu, es va reactivar l'activitat, que al final probablement es veurà més reduïda del previst. Els més petits, on a més hi ha nens i nenes barrejats, «ho tindran més fàcil», diu Rebollo, i en canvi «difícilment tindrem un equip de juvenils i un cadet femení». Els grans tindran l'afegit que la pretemporada arrenca a mitjan agost, i veu difícil poder disposar del camp tan aviat. Confia que al setembre, quan comencen els petits i la lliga, ja estigui a punt.