09 de agost de 2019
09.08.2019

Reobren a la circulació un vial del polígon les Vives de Sant Vicenç que es va enfonsar

S'ha hagut de fer de nou un pou de registre trencat que havia provocat un esvoranc

09.08.2019 | 18:17
Restableixen la circulació a un vial del polígon de les Vives de Sant Vicenç que es va enfonsar

Com a conseqüència de l'esvoranc aparegut a principis de juliol al carrer Maria Àngels Anglada del polígon Les Vives de Sant Vicenç de Castellet, l'Ajuntament va haver de restringir la circulació en aquest carrer i la sortida cap a la carretera C-55, el dia 15 de juliol. Des d'ahir, però, la circulació ha quedat restablerta, després d'haver fet els principals treballs de reparació.

Les obres han consistit en retirar el pou de registre trencat i en la recerca del punt de l'obstrucció del sanejament, situat 32 metres més avall d'aquest pou trencat i esllavissat. S'han eliminat tots els elements que obstruïen la circulació de les aigües (trossos d'obra, sabó, tovalloletes higièniques, greixos, etc.), s'ha netejat el col·lector fins la seva part final (30 metres més) i s'ha recrescut un segon pou que havia quedat cec per les obres de construcció del vial d'incorporació de la carretera al polígon de Les Vives fins a la superfície.

Finalment, s'ha reconstruït el que s'havia esllavissat i s'ha formigonat fins a la rasant de la carretera. Aquesta darrera actuació permet restablir la circulació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20