Una festa major dedicada al cinema. Aquesta és l'aposta d'enguany de Castellbell i el Vilar, que, al llarg d'aquesta setmana, organitza activitats que tenen la voluntat d'acostar els veïns al setè art. Alhora també s'ofereixen concerts, jocs infantils o activitats esportives per atraure un públic de totes les edats.

La festa major retrà homenatge al cinema, ja que, diverses vegades, el poble ha esdevingut escenari de rodatges de pel·lícules, sèries, programes de televisió o anuncis. De fet, la setmana festiva va arrencar dilluns amb un taller de cinema i efectes especials a càrrec de Gabriel Casanova. Una altra de les activitats previstes és un sopar de cine que se celebrarà dissabte que ve a la zona esportiva del poble.

Alhora es programen un ventall de propostes per a totes les edats. Al llarg del matí d'avui, els infants podran gaudir dels inflables aquàtics que se situaran a les piscines municipals i, en el mateix indret, a la tarda se celebrarà el Got Talent de Castellbell i el Vilar, on els veïns tindran l'oportunitat d'actuar davant del públic.

Durant els dies següents, els concerts agafaran embranzida amb una festa dels anys vuitanta i noranta i també les tradicions populars amb el correfoc.