Fonollosa enceta avui el gros de la seva festa major, que ja ha tingut un torneig de futbol sala com a preludi, però s'endinsa ara en cinc dies d'activitats que tindran la música i també els balls i la imatgeria popular com a principals protagonistes. Enguany, també hi tindrà cabuda una exposició de vestits de núvia d'entre el 1927 i el 1967, que es podrà visitar cada dia, en diferents horaris, a l'espai de La Fàbrica.

El tret de sortida oficial el donarà el pregoner a les 8 del vespre, enguany a càrrec d'Agustí Lleida, que ha estat 39 anys mestre de l'escola i ara es jubila. Serà a la plaça 1 d'Octubre, on al matí s'haurà fet la caminada i cursa popular.

Demà, destaca la Nit Jove, amb botifarrada i concerts a partir de les 10 a la pista poliesportiva, i dissabte a la nit la música tornarà a ser protagonista amb la festa dels 80, que començarà amb una vetllada ambientada en l'època. Diumenge arriba el plat fort, amb la ballada de gegants i bastoners al matí, i el concert de festa major a la tarda; i dilluns, la festa infantil posarà punt final al programa.