L'Ajuntament de Callús està aprofitant aquests mesos d'estiu per portar a terme actuacions de millora i manteniment a diferents espais educatius que la resta de l'any es troben en ple funcionament.

En concret, un dels espais on s'està intervenint és a l'Escola Municipal de Música, després de l'ensurt del març passat, en què es va desprendre una placa del sostre. Ara es pinten diverses parts i s'obren espais per a ventilació en habitacions petites. Unes obres que durant l'any difícilment es podrien fer, a causa de la presència dels estudiants de música i del professorat.

També s'intervé a l'escola de primària Joventut i a l'escola bressol Mainada. A la primera es pinta el gimnàs i diverses portes. I es canviaran els tancaments d'una part de l'edifici, continuant amb una actuació que ja es va inicial l'estiu passat. Aquesta segona actuació es fa per millorar l'eficiència energètica de l'equipament i en part està subvencionada per la Diputació de Barcelona. A l'escola bressol Mainada es fan diverses reparacions menors.