Qui vulgui passar uns dies en una casa de turisme rural amb història també té l'oportunitat de fer-ho al Bages. Es tracta de les Feixes de Coaner, entre Valls de Torroella i Salo. És una masia fortificada que es lloga sencera amb una capacitat per a 11 o 12 persones.

Consta de dues parts independents. En una hi viuen els propietaris i, en l'altra, on antigament hi havia els masovers, s'ha restaurat per oferir-la com a allotjament. Està totalment equipada per fer-hi vida amb totes les comoditats. Generalment l'ocupen famílies senceres que fan una trobada, o bé colles d'amics amb nens.

Té capella pròpia i un ben conservat pou de glaç que és del 1627 i que va estar actiu fins a principis del segle XX. El glaç de les Feixes del Coaner fins i tot s'havia arribat a vendre a Barcelona. El gel es traslladava de nit per evitar la calor.

La casa actual és del segle XVI, i si s'observa la façana i les parets laterals es poden contemplar els diferents períodes de construcció de l'edifici. La seva responsable, Montserrat Serra, assegura que bona part del que es treu amb el lloguer de la casa s'ha de destinar al seu manteniment. I encara més tenint en compte que es tracta d'una masia amb molts anys al damunt.

La història de les Feixes fins al 1928 el va resumir en un llibre J. Martí Feixas de Mercadal.