Castellterçol arrenca el seu programa de festa major amb propostes que fomenten la cultura, l'esport i la tradició. Des d'ahir fins dimarts vinent, el poble es vesteix de festa i els veïns podran sortir a veure la concorreguda cercavila de gegants i nans que se celebra dissabte a la tarda o també podran ballar sota el foc dues vegades.

L'agenda d'activitats inclou dues propostes que convidaran els veïns a esquivar els petards i les guspires que llançaran els Diables de Castellterçol. Dissabte a a 2/4 d'11 de la nit se celebrarà el correfoc de festa major i, un dia més tard, tindrà lloc el correfoc infantil a les nou del vespre.

El programa engloba un ventall d'activitats vinculades amb les tradicions populars. Un exemple és el repic de campanes que començarà dissabte a les dotze del matí o el ball del ciri i dansa de Castellterçol amb passejada d'autoritats el diumenge al migdia.

El programa també dona espai a les activitats culturals amb la representació de l'obra El Rostre Pàl·lid o la projecció de la pel·lícula Bohemian Rhapsody. L'esport també serà protagonista amb partits de futbol o un torneig de golf. Per últim, la festa també deixarà empremta amb concerts programats a la matinada.