Les oficines dels bancs BBVA i CaixaBank situades a Monistrol de Montserrat han abaixat les persianes durant tres setmanes a l'agost. L'activitat de les entitats bancàries s'ha reprès aquest dilluns, tot i que els caixers automàtics s'han mantingut actius durant tot el període estival.

El tancament de les oficines a Monistrol de Montserrat ha sorprès diversos veïns del poble que han transmès el seu malestar a l'Ajuntament. Segons fonts del consistori, la majoria de queixes provenen de persones grans que no preveien trobar-se les oficines tancades. La falta d'activitat als bancs els ha dificultat retirar diners o fer diverses gestions.

Fonts de l'entitat bancària CaixaBank apunten que és la primera vegada que es decideix tancar a l'agost i encara no concreten si es repetirà la situació de cara a l'any que ve. Destaquen que abans d'abaixar la persiana van avisar els comerços del poble per tal que poguessin obtenir el canvi necessari i alhora els van recordar que l'oficina de CaixaBank situada a Castellbell i el Vilar es mantindria oberta tot l'agost.

Fonts de la mateixa entitat també assenyalen que a l'hora de decidir quins dies fer vacances es va tenir en compte la data que les persones grans cobren la pensió. Per aquest motiu, el banc va tancar el 5 d'agost i va tornar a obrir aquest dilluns, un dia després de l'arribada de la pensió als comptes bancaris.

A l'hora de contactar amb les oficines del BBVA, Regió7 no ha obtingut resposta.